The Beatles, Európa Kiadó, reggae - új lemezzel jelentkezik a Budapest Bár

Infostart
2011. április 13. 16:25
Először hallhatók új dalok a Budapest Bár május végén megjelenő, Hoppá című negyedik nagylemezéről az együttes szerda esti exkluzív koncertjén az Orfeum Clubban. A zenekar ezt követően a héten még szombaton, a Kőbányai Kulturális Központban is fellép.

Május közepén jelenik meg a Budapest Bár új lemeze, a Hoppá, amelyről a zenekar vezetője, Farkas Róbert azt mondta: olyan kedvenc számokat dolgoztak fel, amelyeket "cigányosan lehetett fogalmazni".

Jórészt az énekesek hozták a régi kedvenceiket. Elrugaszkodtunk a 30-as, 40-es évektől, és bátrabban ugráltunk korok és országok között, persze azért néhány dalban megjelenik Budapest is - magyarázta Farkas Róbert, hozzátéve, hogy az új lemezen The Beatles, Európa Kiadó és Trabant dalok is felcsendülnek, de lesz reggae is.

Május végén és június elején lesznek lemezbemutató koncertek, nyáron pedig a fesztiválokon mutatják be az anyagot a Budapest Bár tagjai. Ahogy az előző lemezből, úgy a Hoppából is lesz színházi műsor, amely majd ősztől kerül színpadra.

Hanganyag: Oláh András


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást