eur:
395.08
usd:
371.03
bux:
65100.46
2024. április 19. péntek Emma

Hogyan fér nyolcvanezer lakó egy családi házba?

Egy ügyészségi ellenőrzés a minap fényt derített Oroszországban arra, hogy egy krasznodari családi házban 80 ezer ember van bejelentve. Szerdán azonban a Szövetségi Migrációs Szolgálat közölte: a hír nem felel meg a valóságnak, csak a példátlan hőség és a szennyezett levegő miatt a számítógépek felmondták a szolgálatot.

Az ügyészség a szolgálat krasznodari hivatalának adatfeldolgozó rendszerében találta figyelemre méltó adatot, de most a hivatal bejelentette: a példátlan hőség és levegőszennyezés, valamint a megfeszített munka következtében a krasznodari fiók adatfeldolgozó rendszere felmondta szolgálatot.

Csak a külföldi és állampolgárság nélküli személyek nyilvántartásának központi adatbázisába juttatott adatokban utólag 16 973 hibát fedeztek el.

Az ügyészség eredetileg arra a következtetésre jutott, hogy a szolgálat nem megfelelően használja az állami elektronikus rendszereket és nem megfelelően él felhatalmazásaival. A szerdai közlés szerint a szakértők már dolgoznak a hibák elhárításán és az adatok rendbe tételén.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 12:04
2024. április 19. 11:45
×
×
×
×