eur:
393.52
usd:
368.04
bux:
66552.25
2024. április 25. csütörtök Márk

Hétfőn emelnek vádat Michael Jackson orvosa ellen

Hétfőn emelnek vádat Michael Jackson orvosa ellen a sztár halálával összefüggésben - közölte a Los Angeles-i ügyészség. A részletekről csak aznap adnak tájékoztatást.

Az ügyet közelről ismerők szerint Conrad Murrayt gondatlanságból okozott emberöléssel fogják megvádolni; ha ezt bizonyítottnak találják, akkor akár négy évi börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

A férfi a popsztár személyes orvosa volt, és akkor is az énekes Los Angeles-i házában tartózkodott, amikor Michael Jackson - vélhetően gyógyszer-túladagolás miatt - meghalt. A sztár tavaly június 25-én hunyt el.

Az orvos szakértői jelentések szerint szervezetében kisebb műtétekhez használt erős altatót találtak, amelyet csak orvos adagolhatott neki. Emellett más nyugtatókat, fájdalomcsillapítókat is szedett.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×