eur:
394.28
usd:
365.03
bux:
65607.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Oroszországban ismét megöltek egy papot

Ittas huligánok megöltek kedd este Moszkva mellett egy ortodox papot, aki az alkoholisták gyógyulásáért fohászkodott; egy hónap leforgása alatt ez immár a második gyilkosság, amelynek ortodox pap az áldozata Oroszországban.

A bűneset a Moszkva melletti Szatino-Russzkoje faluban történt. A pap özvegye közölte az Interfax hírügynökséggel, hogy férjét, a 39 éves Alekszandr atyát azért ölték meg, mert rászólt támadóira, amiért egy lépcsőfeljáratban "könnyítettek" magukon.

A pap halálát szívlövés okozta. A rendőrség forrónyomon elindulva elfogta a két feltételezett támadót.

A helyi templomban elmondták, hogy Alekszandr atya minden szombaton egy szent ikonja előtt fohászkodott az alkoholisták, drogosok, dohányzók, illetve más szenvedélybetegek gyógyulásáért.

Egy hónap leforgása alatt ez immár második gyilkosság, amelynek ortodox pap az áldozata Oroszországban. November 20-án egy 35 éves papot öltek meg Moszkvában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×