Megszállott szadomazochista volt az ámokfutó

Infostart
2009. szeptember 11. 09:00
Megszállott szadomazochista volt az a német tinédzser, aki márciusban megölt 15 embert Winnenden iskolaközpontjában. A most nyilvánosságra hozott pszichiátriai jelentésből az is kiderül, hogy Tim Kretschmer korábban beszélt arról: vágyat érez a gyilkolásra.

"Az igazság az, hogy akikben megvan a vágy, hogy kárt okozzanak, azoknak ez vele született tulajdonságuk. De ez csak akkor jön elő, amikor erre késztetik" - olvasható a 17 éves Tim Kretschmer búcsúlevelében. A német fiú márciusban megölt 15 embert, majd magával is végzett.

Egy most nyilvánosságra hozott pszichiátriai jelentés szerint a tinédzser számítógépén több mint 150 olyan kép és videó volt, amelyek embereket fogságban ábrázoltak. Hozzáteszik: a német fiú gyűlölte az embereket, és fantáziavilágot kreált magának.

Kiderült az is, hogy a lövöldözés előtt közel egy évvel Tim Kretschmer magáról megállapította az internetet böngészve, hogy mániás depressziós. Anyja pszichiátriai klinikára küldte, ahol a terapeuta azt írta róla, vágyat érez a gyilkolásra, tele van gyűlölettel és gyakran erőszakossá válik.

Az ügyészség várhatóan októberben dönt arról, hogy megvádolja-e a német tinédzser apját emberöléssel, amiért nem zárta el fegyverét és töltényeit a fiú elöl.