Berlusconi egy 18 éves szépség miatt magyarázkodhat

Infostart
2009. május 25. 20:20
Az olasz miniszterelnök újra magyarázkodásra kényszerül, ezúttal azért, mert egy 18 éves modellel hozták hírbe. Az éppen válófélben lévő politikus azt fontolgatja, hogy az olasz parlament előtt tisztázza magát.

Gino Flamino a La Republica olasz napilapnak adott interjújában azt állítja: egykori barátnője nagyon szoros kapcsolatban van Silvio Berlusconival. Az olasz kormányfő korábban azt mondta: Noemi Letiziával csak szülein keresztül áll kapcsolatban, és csak barátok.

A 22 éves férfi állítása szerint a 18 éves modell lányt maga Berlusconi hívta fel még tavaly, miután a politikus egyik ismerőse egy fotókkal teli portfoliót hagyott a kormányfőnél, amikor együtt vacsoráztak. Flamino szerint Berlusconi és a 18 éves lány viszonya már tavaly októberben elkezdődött, és a szilvesztert is együtt töltötték a politikus villájában Szardínia szigetén.

"Amikor Noemi visszajött, elmesélte, hogy még legalább 30 lány volt ott, és Berlusconi jól bánt velük" - mondta Flamino, aki akkor szakított kedvesével, miután az közölte, hogy Berlusconival tölti a szilvesztert.

A botrányairól elhíresült olasz kormányfő és a 18 éves lány közötti kapcsolat egy hónapja került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy Berlusconi a lányt egy gyémánt berakású arany nyaklánccal lepte meg 18. születésnapján.

A médiamogulból kormányfővé avanzsált Berlusconi felesége, Veronica Lario a kapcsolat nyilvánosságra kerülése után nem sokkal bejelentette, hogy elválik férjétől, aki állítása szerint "túl sok időt tölt kiskorúakkal".

A kormányfő kijelentette: fontolóra veszi, hogy a parlament előtt tisztázza Noemi Letiziához fűződő barátságát. "Sok ember szégyellheti magát azért, amiket mondtak vagy leírtak" - fakadt ki a politikus, akihez a La Republicában 10 kérdést intéztek a kínos üggyel kapcsolatban, ám Berlusconi egyikre sem válaszolt.