Politikai elmebaj: Istent perelte be

Infostart
2008. október 20. 07:58
Beperelte Istent egy nebraskai szenátor, mivel szerinte az Úr halállal és terrorizmussal sújtja az embereket. A bíró megszüntette az eljárást, mivel a vádlottnak nincs címe, nem lehet számára kézbesíteni a bírósági iratokat. A szenátor nem vetette el a fellebbezés lehetőségét.

Elvetette az Isten ellen benyújtott keresetet egy amerikai bíró, mivel a vádlottnak nincs címe, és nem tudják hova kipostázni az idézést és más iratokat.

Isten ellen egy nebraskai szenátor, Ernie Chambers nyújtott be keresetet. Azért perelte be tavaly a Mindenhatót, mert úgy látja, Isten halált, rombolást és terrort hozott a világra.

Chambers úgy látja, Isten megfenyegette a nebraskai embereket, és halállal, rombolással valamint milliók terrorizálásával sújtotta az emberiséget.

Mint mondta, részletesen tanulmányozni fogja a bírói végzést, mielőtt eldönti, fellebbez-e. Mint a szenátor megjegyezte, a bíróság elismerte Isten létezését, és ebből következik, hogy felismerte az Úr mindenhatóságát is.

Isten tud mindenről, tehát tudnia kell erről az eljárásról is - vélekedett Chambers, aki 38 éve szenátorkodik Nebraskában. Hozzátette, bárki beperelhet bárkit, akár Istent is.