Összekeverték Sarah Palint paródiájával - videóval

Infostart
2008. október 20. 10:53
Egyszerre két Sarah Palin volt látható a népszerű amerikai showműsor, a Saturday Night Live adásában. Az egyik a másikat parodizálta. Volt is, aki összekeverte az igazi alelnökjelöltet Tina Fey-jel.

Amerikaiak milliói figyelték a komikus Tina Fey Palin-alakítását, amelyet a Saturday Night Live című showműsorban mutatott be.

Az este egy hamis sajtótájékoztatóval indult, ahol az alelnökjelölt szóvivője arra kérte az újságírókat, hogy ne jegyzeteljenek és vegyenek fel semmit. Aztán Tina Fey tűnt fel, mint Sarah Palin.

"Várom kérdéseik egy részét" - mondta az ál-Palin, azon gúnyolódva, hogy a jelöltek, nem csak az alaszkai kormányzó, rendszeresen kitérnek bizonyos kérdések elől a kampány során. Amikor arról kérdezték, mit gondol Barack Obamáról és John McCainről az utolsó elnökjelölti vita tükrében, azt felelte: "amikor Obama beszél, szavai simák, olyan, mint amikor egy angyal suttog a füledbe. Mellette McCain úgy hangzik, mint mikor egy kukásautó kiönti rakományát a szemétlerakóba".

Palin maga korábban úgy nyilatkozott, kedveli Tina Fey paródiáit. Most a színpad mögül követte nyomon a műsort oldalán a producerrel, Lorne Michaelsszel.

A színész Alec Baldwin is csatlakozott hozzájuk, aki bevallása szerint úgy hitte, a színpadon az igazi Palin áll. "Ez történelmünk legfontosabb választása, és azt szeretnétek, hogy a mi Tinánk egy színpadon álljon ezzel a szörnyű nővel?" - mondta a sztár a producernek.

Amint megtudta, "elvétette" a hölgyeket, mentegetőzni kezdett, Palin viszont azzal szerelte le, hogy bevallotta neki, hogy nagyon kedveli a színész testvérét, Stephen Baldwint. Amint később Amy Poehler rappelt, az alelnökjelölt a lábával ütötte a ritmust ültében.

Eközben a színpadon egy eszkimó volt hivatott megjeleníteni Palin férjét, Toddot, egy jávorszarvas társaságában. Egyszer csak a rapper "lelőtte" az állatot, ami a földre omlott - így kiparodizálva Palin vadászszenvedélyét.

Palin jót mulatott saját paródiáján, nem vette túlságosan komolyan a dolgot. A show egy részletét megnézheti, ha ide kattint.