A befolyásos üzletasszony és az ingatlanmogul is McCaint támogatja

Infostart
2008. szeptember 18. 11:00
Egyszerre két befolyásos amerikai is bejelentette, hogy Barack Obama helyett John McCaint támogatja a novemberi elnökválasztáson.

Lynn Forester de Rothschild bejelentette: mivel Obama nem Hillary Clintont választotta alelnökjelöltjének, átpártol a republikánusokhoz, és John McCaint támogatja az amerikai elnökválasztási küzdelemben.

A nemzetközi hírnevű bankár, Sir Evelyn de Rothschild milliárdos felesége azzal indokolta döntését, hogy a Demokrata Párt túl szélsőséges lett, a McCain-Palin páros pedig középen áll.

A befolyásos politikus, aki jelentős tisztséget tölt be a párt egyik bizottságában, és nagy összeggel támogatta Clinton előválasztási kampányát, elmondta azt is: lemond bizottsági tagságáról, de nem vált pártot.

Valószínűleg nagyobb vihart kavar Donald Trump kijelentése, amit a CNN-en futó Larry King show-ban tett, miszerint ő is McCaint támogatja.

Az ingatlanmogul és médiakirály, aki soha nem rejti véka alá véleményét, elmondta: ő is csalódott, hogy Obama nem Clintont választotta alelnökjelöltnek.

"Ismerem McCaint, ő egy hihetetlen fickó" - mondta Trump, aki hozzátette: nincs itt az ideje az adóemelésnek, márpedig Obama azt akarja.