Kifosztották a szerb "bankrablót"?

Infostart
2008. június 12. 12:22
Kirabolhatták a kragujevaci "bankrablót": a rendőrök nem találják azt a százezer eurót, ami a férfi által ellopott összegből hiányzik. Bár a gyanúsított megmutatta, hová rejtette a pénzt, a nyomozók ott csak egy frissen ásott gödröt találtak.

Nem lehet tudni, kinél van az a százezer euró, amely a kragujvaci bank pénztárosa által lenyúlt összegből hiányzik.

Kedden az egyik ottani bank 29 éves dolgozója másfél millió eurót vitt ki fényes nappal a fiókból: a pénzt egy táskába tette és a biztonsági őrök orra előtt kisétált vele.

A férfi egy levelet is hátrahagyott, amelyben bocsánatot kért: erre azért volt szüksége, hogy bizonyíthassa, ő is képes nagy dolgokra. A pénztáros később maga telefonált a rendőröknek, és elárulta, hol találják.

A kihallgatása során a férfi azonban már nem könnyítette meg a nyomozók dolgát: csak akkor volt hajlandó információkat elárulni arról, hova rejtette a pénzt, ha azok helyesen válaszoltak az általa feltett kérdésekre.

A férfi végül megmutatta, hová rejtette a pénzt: a kragujevaci emlékparkban ásta el hat részletben. A másfél millióból százezer euró hiányzik még, ott ugyanis, ahová a pénztáros elásta, csak egy frissen kihantolt gödröt találtak.

A nyomozóknak most azt kell tisztázniuk, hogy a pénz valóban ott volt-e, ám valaki rátalált és kiásta, vagy a férfi máshová rejtette-e.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást