eur:
393.75
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hova vezet a szadomazo orgia?

Max Mosley-t, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnökét, aki egyben a Forma-1-es autóversenyek igazgatója, az a veszély fenyegeti, hogy elveszíti az állását, miután szadomazo orgia céljából, náci koncentrációs táborokat felidéző jeleneteket rendezett prostituáltakkal a londoni lakásán.

Max Mosley apja az a Hitler-rajongó Oswald Mosley volt, aki az 1930-as években feketeinges fasiszta mozgalmat szervezett Angliában, szerencsére nem sok sikerrel. Õ maga 67 éves multimilliomos, korábban praktizáló ügyvéd, két gyermekes apa, és Monaco-ban él, de Londonban is van egy magyar pénben 700 millió forintot érő lakása az elegáns Chelsea városnegyedben.

Itt kínzókamrát építtetett és ebben szexjátékokat rendez prostituáltakkal. Az egyik öt órán át tartó szex-színjátékról videófelvétel készült, ezt kaparintotta meg a szenzációhajhász vasárnapi bulvárlap, a News of the World, amely legutóbbi számában két oldalon át tette közzé képekkel illusztrált riportját.

Eszerint a náci korszak egyik haláltáboráról szólt a színjáték, Mosley meztelenül érkezik a kínzókamrába, a lányok alapos tetűvizsgálatnak vetik alá, megbilincselik majd botokkal véresre verik.

A következő jelenetben már ő a szadista őr, ő üti a csíkos rabruhába öltözött örömlányokat, és ütéseit németül számolja. Végül orgiába fúl a színészkedés.

A Forma-1 versenysorozat tulajdonosa, Bernie Ecclestone elhűlve vette kezébe a vasárnapi újságot, de azt mondta, hogy Mosley részéről a szexjáték csak afféle tréfa volt, az ember a magánéletében azt csinál amit akar, ennek nincs köze a versenyigazgató szakmai tevékenységéhez.

A Nemzetközi Automobil Szövetség szerint is magánügyről van szó, és Max Mosley jogi képviselői már felkeresték a New of the World szerkesztőit.

Az angliai zsidóság természetesen fel van háborodva. A Holokauszt Edukációs Alapítvány vezetője, Karen Pollock undorítónak és alantasnak nevezte Max Mosley tettét és hozzátette, hogy ha valaki közéleti pozícióban van, ilyesmit nem engedhet meg magának.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 29. 09:45
×
×
×
×