eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Mit csinál a miniszter a szőke sztárral?

Az Abba egykori énekesnőjével, Anni-Frid Lyngstaddal hozta össze a brit sajtó a kormány új terrorellenes vezetőjét. A miniszter azonban tagad, mint mondta, csak barátok.

Sir Alan West tengernagyot, a brit királyi haditengerészet volt főparancsnokát Gordon Brown miniszterelnök nyáron nevezte ki terrorellenes miniszternek. A kormány tagjának azonban most nem a terroristákkal, hanem más jellegű küzdelmekkel kell szembenéznie.

A sajtó ugyanis felkapta a magas rangú katona és a legendás svéd Abba együttes egykori énekesnőjének kapcsolatát. Arról írnak, hogy az egykori tengernagy újabban félrelépeget felesége mellől, akivel 34 éve él házasságban.

Az 59 éves politikus azonban tagadja, hogy szerelmi viszony szövődne közte és a 62 éves Frida között. Ezt nyilatkozta a szőkeség is, aki sajnálja a miniszter feleségét, aki csak egy aljas pletyka áldozatává vált.

A háromgyermekes férfi és a norvég énekesnő tavaly találkozott egy jótékonysági esten. Később azonban lencsevégre kapták őket a Nemzeti Történeti Múzeumban, néhány hónappal azután, hogy a férfi visszavonult a haditengerészet éléről.

A hölgy 1999 óta él egyedül, harmadik férje halála óta. A miniszterről pedig az hírlik, hogy szereti a szép hölgyek társaságát. Így nem is csoda, hogy kapcsolatukról szóló hír azonnal szárnyra kapott.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 22:41
×
×
×
×