Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Mit csinál a miniszter a szőke sztárral?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az Abba egykori énekesnőjével, Anni-Frid Lyngstaddal hozta össze a brit sajtó a kormány új terrorellenes vezetőjét. A miniszter azonban tagad, mint mondta, csak barátok.

Sir Alan West tengernagyot, a brit királyi haditengerészet volt főparancsnokát Gordon Brown miniszterelnök nyáron nevezte ki terrorellenes miniszternek. A kormány tagjának azonban most nem a terroristákkal, hanem más jellegű küzdelmekkel kell szembenéznie.

A sajtó ugyanis felkapta a magas rangú katona és a legendás svéd Abba együttes egykori énekesnőjének kapcsolatát. Arról írnak, hogy az egykori tengernagy újabban félrelépeget felesége mellől, akivel 34 éve él házasságban.

Az 59 éves politikus azonban tagadja, hogy szerelmi viszony szövődne közte és a 62 éves Frida között. Ezt nyilatkozta a szőkeség is, aki sajnálja a miniszter feleségét, aki csak egy aljas pletyka áldozatává vált.

A háromgyermekes férfi és a norvég énekesnő tavaly találkozott egy jótékonysági esten. Később azonban lencsevégre kapták őket a Nemzeti Történeti Múzeumban, néhány hónappal azután, hogy a férfi visszavonult a haditengerészet éléről.

A hölgy 1999 óta él egyedül, harmadik férje halála óta. A miniszterről pedig az hírlik, hogy szereti a szép hölgyek társaságát. Így nem is csoda, hogy kapcsolatukról szóló hír azonnal szárnyra kapott.