Iszonyatos gyilkosságok: két anya mészárolhatta le saját gyermekeit - videó

Infostart
2007. december 6. 13:12
Két brutális gyilkosságsorozat rázta meg Németországot. Az egyik esetben öt, a másikban három gyermeket gyilkoltak meg. A rendőrség mindkét esetben a gyerekek anyját gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével.

A Kieltől keletre fekvő Darry falucskában csütörtökön szünetel a tanítás, mert az iskolásokkal lelkipásztorok és pszichológusok foglalkoznak, hogy feloldják az ötszörös gyermekgyilkosság híre által a diákok körében kiváltott általános megrázkódtatást.

A rendőrség közlése szerint Darry egy családi házában feltehetően szörnyű dráma zajlott le: egy 31 éves nő megölte mind az öt fiát. A 3 és 9 év közti gyerekek anyját letartóztatták és jelenleg elmegyógyintézetben ápolják.

A rendőrség közölte, hogy az anya tájékoztatása alapján kezdték meg a nyomozást, amelynek során kiderült, hogy mind az öt kisfiút előbb elkábították, majd megfojtották.

A hatóságok feltételezik, hogy az asszony elmebajos és kényszerképzet hatására követte el borzalmas tettét.

Az ügyről készített német nyelvű videót ide kattintva megtekintheti!

Félrelépését akarta titkolni a gyilkosságokkal

Hasonló bűncselekményről érkezett hír a szászországi Plauenből is. Ott egy 28 éves nőt gyanusítanak három csecsemöjének meggyilkolásával.

A rendőrség közlése szerint az anya alighanem újszülötteinek megölésével akarta eltüntetni félrelépése bizonyítékait. Az időközben őrizetbe vett asszony azt állítja, hogy mindhárom csecsemője holtan született.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást