Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Szexuális gyilkossággal gyanúsítják a képviselő unokahúgát

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A párizsi rendőrség gyilkosság vádjával őrizetbe vette a multimilliomos brit munkáspárti képviselő, Quentin Davies unokahúgát. A nőt azzal gyanúsítják, hogy egy erőszakos szexuális játék közben elvágta szeretője torkát.

A francia rendőrség őrizetbe vette egy brit kormánypárti képviselő unokahúgát, miután azzal gyanúsítják, hogy meggyilkolta szeretőjét. A 28 éves Jessica Davies a hatóság feltételezése szerint "borzalmasan részeg volt", ráadásul gyógyszereket is szedett.

A nő a szexuális játék részeként egy kést szegezett 24 éves áldozata torkához a "szélsőséges szexuális élmény" elérése érdekében, azonban olyan részeg volt, hogy a rendőrség feltételezése szerint elvágta az egyik ütőeret, majd dühében hatszor-hétszer megszúrta a férfit.

A 24 éves áldozat lassan halt meg, nem sokkal azelőtt, hogy a mentők kiérkeztek volna a Párizs előkelő részében lévő lakásba.

A rendőrség szerint Jessica Davies alig bírt megállni a lábán, és gyakorlatilag beszédképtelen volt a rengeteg elfogyasztott alkoholtól. Vérében 2,2 gramm/liternyi alkoholt, ráadásul antidepresszánsokat is találtak.

A barátai szerint Jessica Davies egy "általában szenvedélyes, kellemes természetű, partikat kedvelő lány, aki nagyon büszke volt híres nagybátyjára". A lány állítólag azért vetette bele magát az alkoholba, mert nemrég szakított ékszerész barátjával.

A szakítást követően Jessica Davies teljesen megváltozott: inni kezdett és "a helyi bárokban találomra felszedett férfiakkal szexelt". Szombaton is így tett, az egyik lakásához közeli bárban ivott, majd beszélgetésbe elegyedett egy közismert helyi szívtipróval, aki a Fou-Fou becenévre hallgatott.

Nem sokkal éjfél után a nő a lakására hívta a férfit egy kis szexre, ahol a gyanú szerint meggyilkolta. A francia rendőrség jelenleg gyilkosság gyanújával tartja fogva, és egyelőre óvadék ellenében sem engedik szabadon.