Döbbenetes részletek a "horrorfarmról" - csak felnőtteknek!

Infostart
2007. január 23. 07:56
Újabb részletek kerültek nyilvánosságra a sorozatgyilkossággal vádolt Robert Pickton tetteiről. A kanadai milliomos farmer, akinek házában levágott emberi fejeket találtak, beismerte, hogy 49 embert gyilkolt meg és szeretett volna eljutni a "kerek ötvenig", mielőtt letartóztatták. A következő cikket csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

Két félbevágott emberi fejet találtak a disznótárolásra szolgáló hűtőkben a nyomozók az 57 éves Robert Pickton farmján. Az egyébként disznótenyésztéssel foglalkozó kanadai gazdálkodó a rendőrök szerint villanyfűrésszel vágta ketté a fejeket, hasonlóképpen, ahogy a sertéseket dolgozzák fel.

Az emberi fejeket hatalmas műanyag vödrökben tároló férfi állítólag az agyakat is eltávolította. A rendőrség kéz- és lábdarabokat is talált a hűtőben.

Robert Pickton letartóztatása után az egészségügyi hatóság figyelmeztette a szomszédokat: nincs kizárva, hogy az általuk esetleg a férfitól vásárolt disznóhús emberi maradványokat is tartalmazhatott.

A férfit egyébként 26 nő - többségükben Vancouver vörös lámpás negyedében dolgozó prostituált és kábítószerfüggő - meggyilkolásával vádolják. Robert Pickton ugyanakkor egy beépített ügynöknek állítólag azzal dicsekedett, hogy már 49 asszonyt gyilkolt meg és még egyet szeretne, hogy elérje "a kerek ötvenet".