Kínos videó: szlovákiai magyar politikusok az erotikus bárban

Infostart
2006. november 28. 13:03
Szlovákiában nyilvánosságra került egy videofelvétel, melyen két dunaszerdahelyi iskolaigazgató látható egy erotikus szórakozóhelyen. A felvétel tanúsága szerint a filmet a rendőrség készítette.

Mindkét iskolaigazgató a Magyar Koalíció Pártja színeiben indul a hétvégi önkormányzati választásokon.

Ibolya Olivér a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgatója, az MKP országos etikai bizottságának tagja, Zirig Ferenc dunaszerdahelyi városi képviselő pedig az egyik legtekintélyesebb szlovákiai magyar középiskolát, a Vámbéry Ármin Gimnáziumot vezeti.

A felvételen először egy meztelen nő és egy meztelen férfi látható, majd egy másik teremben a két említett férfi.

A felvételekről nem derül ki, hogy mikor készültek, de a videó mellett feltüntetett szöveg szerint tavaly nyáron törtek rá a szalonra a rendőrök, miközben a három férfi ott tartózkodott.

Ibolya Olivér a Sme napilapnak az esettel kapcsolatban azt mondta, hogy Pozsonyból tartottak hazafelé, és megálltak egy sörre. Ebben ő semmilyen etikai problémát nem lát.

A rendőrség nem erősítette meg, hogy a felvételek autentikusak. Bugár Béla, az MKP elnöke szerint a párt helyi szervezetei döntenek arról, kiket jelölnek a választásokon, azonban morális vétségnek tartja azt, ha iskolaigazgató erotikus intézményt látogat.

Ha kíváncsi a Szlovákiában vihart kavaró felvételre, itt megnézheti!


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást