eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Megpróbálta megenni az előterjesztést egy képviselő

Egy tajvani parlamenti képviselő megpróbálta megenni azt az előterjesztést, amely nyomán közvetlen közlekedési kapcsolat született volna az ország és Kína között. Az ülés botrányba fulladt.

Botrány tört ki a tajvani parlamentben, amikor a Kínával kötendő közvetlen közlekedési kapcsolat kérdése került terítékre. A javaslatot ugyanis a kormányzó Haladó Demokrácia Pártja képviselői erősen ellenezték. Egyikük úgy próbálta megakadályozni a szavazást, hogy az előterjesztés egy példányát megpróbálta megenni.

A képviselőnő mutatványa sikertelen volt, ugyanis bár azt még kibírta, hogy az ellenzéki képviselők a haját rángatva próbálták megmásítani elhatározását, ám a papír kifogott rajta és kénytelen volt kiköpni a megrágott előterjesztést.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×