eur:
393.68
usd:
367.27
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Izraeli razzia és légicsapás

Egy izraeli katonai repülőgép légicsapást mért egy gázai palesztin kiképzőbázisra, ahol legalább öt palesztin meghalt. Az izraeli hadsereg alakulatai behatoltak a ciszjordániai Nábluszba, mert egy körözött palesztint kerestek.

Gázában

a palesztinok a Népi Ellenállás Bizottságai nevű radikális csoport bázisán gyakorlatoztak. A csoport már számos rakétatámadást intézett izraeli területek ellen.

Az izraeli hadsereg megerősítette a légicsapás hírét, de további információt nem közölt.

Nabluszban palesztin biztonsági források szerint az akciót kísérő összetűzésekben egy fiatalembert agyonlőttek, hatot pedig megsebesítettek.

Az izraeli katonák végül négy fegyverest vettek őrizetbe, köztük a körözött palesztint is.

Az izraeli hadsereg rendszeresen hajt végre razziákat Ciszjordánia palesztin ellenőrzés alatt álló területén, és ezek a műveletek gyakran torkollanak összecsapásokba.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Tombol a jelentési szezon, mi jön ma a tőzsdéken?

Mérsékelt elmozdulásokkal kezdődhet a kereskedés az irányadó európai tőzsdéken a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák előtt. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×