eur:
392.77
usd:
366.06
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Rejtélyes tömeggyilkosság Kanadában

Ontario legszörnyűbb tömeggyilkossága után nyomoz a kanadai rendőrség: a hétvégén nyolc holttestet találtak egy farmon. Egyelőre csupán annyit tudni, hogy az áldozatok Toronto környékén éltek és ismerték egymást.

A kanadai rendőrséget a farm tulajdonosai hívták ki, miután négy ismeretlen gépkocsit találtak földjükön. Az egyikbe megpróbáltak benézni, de takaróval fedték be az ablakot.

A rendőrség az autókban összesen nyolc holttestet talált. Személyazonosságukat, illetve a halál okát részint a hozzátartozókra való tekintettel, részint a nyomozás érdekében egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Így egyelőre csak annyit lehet, tudni, hogy mind a nyolcan Toronto környékén laktak és ismerték egymást.

A farm Torontótól mintegy 160 kilométerre délnyugatra található. A környéken több motoros klub is működik, például a Loners, a Bandidos, illetve a Halál Angyalainak egy csoportja.

A térségben korábban is volt már példa erőszakos cselekményekre. 1994-ben és 1998-ban találtak egy-egy holttestet is. Mindkét áldozatot agyonverték, ám a gyilkost, vagy gyilkosokat egyik esetben sem találták meg.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×