Háborús sokk miatt ölte meg és darabolta fel szüleit?

Infostart
2006. március 6. 10:59
Megölte szüleit, holttesteiket pedig feldarabolta, és szemeteskukákba rejtette egy férfi a Vajdaságban. A dél-bánáti Pancsovában pedig Kalasnyikovval lövöldözött egy ember a hétvégén. Szakértők szerint mindez összefügg a délszláv háborúval.

Két bűntény történt a hétvégén Vajdaságban - számolt be az InfoRádió tudósítója. Egy 27 éves fiatalember miután megölte szüleit, a feldarabolt holttesteket Újvidék különböző pontjain rejtette el kukákban és konténerekben.

A férfi, aki a helyi egyetem közgazdaságtudományi karának végzős diákja, maga jelentette szülei eltűnését a rendőrségen. A nyomozók azonban olyan nyomokat találtak, és a férfi vallomásából is arra következtettek, hogy a fiatalember maga ölte meg szüleit.

Ha mindezt rábizonyítják, 30 és 40 év közötti börtönbüntetésre számíthat. A fiatalembert pszichológusok is vizsgálják.

A dél-bánáti Pancsova piacán pedig látszólag minden ok nélkül kezdett lövöldözni egy 47 éves férfi egy kalasnyilkovval. Az automata fegyverből több mint 50 lövést adott le, ezzel két embert sebesített meg. A pszichológusok nem zárták ki, hogy zavart az elméje.

A televíziók a két eset után több olyan műsort is sugároztak, amelyekben szakértők a délszláv háború hatását is hangsúlyozták.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást