eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk

El akarták rabolni Blair kisfiát

Brit lapértesülés szerint el akarták rabolni Tony Blair miniszterelnök hatéves kisfiát. A Sun című lap információit a londoni rendőrség is megerősítette.

A gyermekrablás tervét állítólag az Apák az igazságért nevű, az elvált apák gyermekláthatási jogainak erősítéséért küzdő brit szervezet egyik csoportja dolgozta ki.

A Fathers 4 Justice alapítója ugyanakkor a BBC-nek azt mondta: nincs közük a tervezett akcióhoz. A brit lap rendőrségi forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy az aktivisták csak rövid időre akarták maguknál tartani a kisfiút.

A rendőrség nem sokkal karácsony előtt, kezdeti szakaszában leplezte le a gyermekrablás előkészületeit, de eddig senkit sem vett őrizetbe.

Az említett szervezet már több olyan akciót hajtott végre, amelyek a biztonsági intézkedések hiányosságára hívták fel a figyelmet.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×