eur:
393.94
usd:
369.22
bux:
65720.4
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Megsérült a Terminátor

Tizenöt öltéssel kellett összevarrni Arnold Schwarzenegger kalofirniai kormányzó ajkát miután motorbalesetet szenvedett Los Angelesben.

Az ötvennyolc éves kormányzó pótkocsis motorbiciklijén szabályosan közlekedve utazott tizenkét éves fiával vasárnap, amikor egy autó kifarolt egy mellékutcából és összeütköztek.

A kormányzó és fia is bukósisakot viseltek, és kisebb sérüléseik ellátása után kiengedték őket a kórházból. A kormányzó ma szokás szerint bemegy a hivatalába - közölte szóvivője.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×