eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk

Ausztriában 13 ezer lakás maradt áram nélkül a havazás miatt

Felső-Ausztriában 13 ezer háztartás maradt áram nélkül a havazás miatt. A hatóságok közlése szerint a hó súlya alatt leszakadt faágak több helyen megrongálták a vezetékeket.

A tartomány közlekedésében is fennakadásokat okozott a havazás. A kidőlt fák, a lavinaveszély és a balesetek miatt sok utat lezártak.

Az osztrák autóklub jelentése szerint az A1-es autópálya felső-ausztriai szakaszán több karambol történt, és sok jármű megcsúszott, emiatt fennakadásokra kell számítani.

Bécsben hétfő óta folyamatosan esik a hó, a köztisztasági hivatal ezer hóeltakarító munkása tisztítja az utakat. Egyelőre nem tudni, hogy az osztrák fővárosban mekkora összeget emészt fel az utak járhatóvá tétele, hivatalos adatok szerint az egy évvel ezelőtti télen ez mintegy 20 millió euróba került.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×