INFORÁDIÓ
2021. november 27. szombat
Virgil

Judopercek


Az InfoRádió cselgáncsmagazinja a sportág aktualitásairól, olimpikonjairól, tehetségeiről, a legnagyobb hazai és a nemzetközi versenyeiről. A műsor együttműködő partnere a Magyar Judo Szövetség.

A műsor szakmai partnere a Magyar Judo Szövetség.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: csütörtök, 20.45


A Judopercek magazin 2021. november 25-i adása

Második lett a hétvégi, zalaegerszegi judo országos bajnokságon, a 70 kilogrammos súlycsoportban a kétszeres Európa-bajnok Erdélyi-Joó Abigél. Az adásban a kétgyermekes édesanyja nyilatkozik.

A Judopercek magazin 2021. november 18-i adása

Szombaton Zalaegerszegen rendezik a felnőtt judo ob-t. Adásunkban a magyar szövetség főtitkárát, sportigazgatóját, Nagy Andrást kérdezzük az eseményről.

A Judopercek magazin 2021. november 11-i adása

Az Eb-bronzérmes Pupp Réka bakui sikeréről is beszél, míg Pánczél Gábor, a férfi válogatott szövetségi kapitánya az U23-as budapesti Európa-bajnokság tanulságait összegzi.

A Judopercek magazin 2021. november 4-i adása

Adásunkban a nemrég visszavonult olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós, a magyar férfi cselgáncs-válogatott leendő szövetségi kapitánya részletesen beszél feladatairól és a következő időszak fő céljairól.

A Judopercek magazin 2021. október 28-i adása

Az adáskban Braun Ákos, a magyar női cselgáncs-válogatott leendő szövetségi kapitánya nyilatkozik, és részletesen kitér a következő két olimpiai ciklus feladataira.

A Judopercek magazin 2021. október 21-i adása

Az adásban Kovács Antal szakmai alelnök beszámol arról, hogy kik irányítják a jövő évtől a magyar válogatott munkáját. Nagy András sportigazgató pedig arról nyilatkozik, hogy milyen összetételű magyar csapat indul a novemberi, budapesti U23-as Európa-bajnokságon.

A Judopercek magazin 2021. október 14-i adása

Az adásban a junior világbajnoki címet nyert Sáfrány Pétert hallhatják. A miskolci versenyző három korosztályos Európa-bajnoki bronzérem után a magyar dzsúdósport hetedik vb-diadalát aratta ebben a korosztályban.

A Judopercek magazin 2021. október 7-i adása

Budapest ad otthont november 5. és 7. között az U23-as judo Európa-bajnokságnak. Tóth László, a magyar szövetség elnöke nyilatkozik arról, hogy egy nagyon sikeres csapat körvonalazódik a fiatalok között, ezért mindenképpen szerettek volna lehetőséget adni nekik, hogy az új olimpiai kvalifikációs sorozat rajtja előtt hazai pályán szerepelhessenek.

A Judopercek magazin 2021. szeptember 30-i adása

Karakas Hedvig Európa-bajnok judós beszél rejtélyes betegségéről és arról is, hogy a következő hónapokban fogja eldönteni, befejezi-e sportpályafutását vagy belevág a párizsi olimpiai ciklusba.

A Judopercek magazin 2021. szeptember 23-i adása

Adásunkban Sipőcz Richárd többszörös korosztályos Európa-bajnok cselgáncsozó beszél luxemburgi sikeréről, és arról is, hogy miként segít neki az olimpiai bronzérmes Tóth Krisztián.

A Judopercek magazin 2021. szeptember 16-i adása

Adásunkban Horváth László szövetségi edző beszél a junior Eb magyar sikereiről és a főszereplők karrierívéről.

A Judopercek magazin 2021. szeptember 9-i adása

Adásunkban az olimpiai bajnok Kovács Antal, a Magyar Judo Szövetség szakmai alelnöke a tokiói játékokról, a párizsi ciklusról és a jövő szakmai stábjának körvonalairól is beszél.

A Judopercek magazin 2021. szeptember 2-i adása

Az olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós beszél a jövőjéről, a magyarok tokiói szerepléséről és az elmúlt évtizedek további emlékezetes versenyeiről.

A Judopercek magazin 2021. augusztus 26-i adása

Adásunkban a Magyar Judo Szövetség elnökével, Tóth Lászlóval beszélgetünk a tokiói szereplésről, valamint az új olimpiai ciklus fő terveiről és első feladatairól.

A Judopercek magazin 2021. augusztus 19-i adása

Adásunkban Pánczél Gábor, a magyar férfi válogatott szövetégi kapitányával, az olimpiai bronzérmes Tóth Krisztián edzőjével hallhatnak interjút.

A Judopercek magazin 2021. augusztus 12-i adása

Adásunkban a tokiói olimpiai ötödik helyezett Pupp Réka nyilatkozik a júliusi szerepléséről és a jövőről is.

A Judopercek magazin 2021. augusztus 5-i adása

Nagyinterjú az olimpiai bronzérmes Tóth Krisztiánnal.

A Judopercek magazin 2021. július 29-i adása

A Magyar Judo Szövetség főtitkárával, Nagy Andrással elemezzük a magyarok tokiói szereplését.

A Judopercek magazin 2021. július 22-i adása

Adásunkban a két szövetségi kapitánnyal, Pánczél Gáborral és Toncs Péterrel beszélgetünk az olimpia megkezdése előtt.

A Judopercek magazin 2021. július 15-i adása

Nagy Andrással, a Magyar Judo Szövetség főtitkárával elemezzük a magyarok tokiói esélyeit, majd megszólal Friedrich Annamária, aki a japán fővárosban is ott lesz a bírók között.


×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018