INFORÁDIÓ
2021. november 27. szombat
Virgil

Befutó


Az InfoRádió atlétikai magazinja. Futók, gyaloglók, ugrók és dobók - csúcsok és csúcsesemények - Budapesttől Tokióig.

A műsor szakmai partnere a Magyar Atlétikai Szövetség.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: kedden, 20.30-tól.


A Befutó magazin 2021. szeptember 28-i adása

Megszólal az egykori hobbifutó Szabó Nóra, aki a berlini maratonon 2 óra 31 perc 8 másodperces idővel teljesítette a 2022-es müncheni Európa-bajnokság szintidejét, ugyancsak vendégünk a sportpályafutásától visszavonuló, világbajnoki elődöntős középtávfutó Kazi Tamás, aki nem szakad el szeretett sportágától, edzőként folytatja a Ferencvárosban. Hallhatják még a sprinter Csóti Jusztinát is, akinek nagyszerűen sikerültek az elmúlt hónapok versenyei, hiszen előbb a bulgáriai csapat Európa-bajnokságon, majd a Magyar Szuper Liga-döntőben futott egyéni csúcsot.

A Befutó magazin 2021. szeptember 21-i adása

Adásunkban a gátfutó Kozák Luca összegzi a szezont, majd a gyermekek sportágválasztásáról és az atletizálás előnyös hatásairól Berkes István professzor, a Kiemelt Atlétikai Program egészségügyi vezetője beszél.

A Befutó magazin 2021. szeptember 14-i adása

Adásunkban Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke összegzi a versenyszezon tanulságait, emellett rászletesen kitér a párizsi olimpiai ciklusra is.

A Befutó magazin 2021. szeptember 7-i adása

Az adásban nagyinterjút hallhatnak a paralimpiai bajnok Ekler Lucával, majd nyilatkozik Molnár Janka, Tóth Lili Anna és Halász Bence is.

A Befutó magazin 2021. augusztus 31-i adása

Adásunkban Scheidler Géza, a Magyar Atlétikai Szövetség két hete kinevezett sportszakmai igazgatója részletesen is beszél az új olimpiai ciklusról és a Kölyökből Atléta Programról is, majd interjú következik a Magyar Nagydíj-sorozat budapesti állomásán is remeklő fiatal akadályfutóval, Palkovits Istvánnal.

A Befutó magazin 2021. augusztus 24-i adása

Adásunkban a budapeti Gyémánt Liga-versenyek után a súlylökő Márton Anita és a diszkoszvető Huszák János nyilatkozik, míg az U20-as világbajnokság magyar szereplését Kovács Zoltán szakági referens elemzi.

A Befutó magazin 2021. augusztus 17-i adása

Adásunkban a Magyar Nagydíj-sorozatól Spiriev Attila, a tokiói paralimpiáról pedig Oroszi Zsuzsanna szövetségi kapitány és az éremesélyes Ekler Luca beszél.

A Befutó magazin 2021. augusztus 10-i adása

Adásunkban Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, valamint Szűcs Valdó és Helebrandt Máté nyilatkozik a tokiói olimpiai szereplésről és a folytatásról.

A Befutó magazin 2021. augusztus 3-i adása

Kámán Bálint, a Magyar Atlétikai Szövetség sportszakmai igazgatója beszél a magyarok tokiói szerepléséről, majd interjú követketik Tóth Lili Annával és Kozák Lucával.

A Befutó magazin 2021. július 27-i adása

Az adásban Gyulai Miklós, a MASZ elnöke beszél a tokiói esélyekről, majd nyilatkozik Rivasz-Tóth Norbert és Tóth Lili Anna is.

A Befutó magazin 2021. július 20-i adása

Az adásban egy hosszabb interjút hallhatnak a világbajnoki és Európa-bajnoki bronzérmes kalapácsvető Halász Bencével, a tokiói olimpia egyik magyar éremesélyesével.

A Befutó magazin 2021. július 13-i adása

Adásunkban részletesen nyilatkozik az olimpiai bronzérmes Márton Anita, majd a tallini U23-as Eb magyar sikereivel és főszereplőivel foglalkozunk.

A Befutó magazin 2021. július 6-i adása

Adásunkban részletesen foglalkozunk a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjjal, a tokiói olimpiára készülő magyar csapattal és a hétvégi 36. Vivicittá városvédő futással.

A Befutó magazin 2021. június 29-i adása

Adásunkban Nádházy Evelin az ob-sikerekről, Spiriev Attila a Gyulai Memorial sportigazgatója pedig a jövő heti székesfehérvári csúcseseményről nyilatkozik.

A Befutó magazin 2021. június 22-i adása

Adásunkban Kámán Bálint, a Magyar Atlétikai Szövetség szakmai igazgatója a csapat Eb-sikerről és a tokióig vezető útról beszél, majd interjú következik Kerekes Grétával és Koroknai Mátéval.

A Befutó magazin 2021. június 15-i adása

Adásunkban nagyinterjút ad a tokiói paralimpia egyik legnagyobb magyar éremesélyese, Ekler Luca, megszólal a tokiói olimpiai szereplésért küzdő Farkas Petra, míg a hétvégi miskolci korosztályos magyar bajnokság tanulságait pedig Kovács Zoltán, a Magyar Atlétikai Szövetség utánpótlás referense ismerteti.

A Befutó magazin 2021. június 8-i adása

Az adásban szó lesz a szombati tatabányai Magyar Nagydíj-állomásról, megszólal az U23-as magyar csúcsot felállító gátfutó Molnár Janka, a kalapácsvető Pars Krisztián és Deutsch Balázs versenyigazgató is, majd interjú következik a sprinter Csóti Jusztinával és a biztos tokiói induló gyaloglóval, Venyercsán Bencével. 

A Befutó magazin 2021. június 1-jei adása

Adásunkban részletesen nyilatkozik egyéni csúcsa után a többpróbázó Krizsán Xénia, majd megszólal Bartha-Kéri Bianka, Koroknai Máté és Récsei Rita is.

A Befutó magazin 2021. május 25-i adása

Adásunkban Németh Zsolt, a szombathelyi Dobó SE vezetőedzője számol be a januárban műtött Halász Bence állapotáról és fejlődéséről, interjú következik a középtávfutó Szögi Istvánnal, aki nemrég Ostravában megdöntötte a saját rekordját 1500 méteren, majd szó lesz a Kölyök Atlétika Programról is.

A Befutó magazin 2021. május 18-i adása

Adásunkban interjút hallhatnak a friss olimpiai szintes Kozák Lucával és a dobó Európa Kupán remeklő Huszák Jánossal, emellett lesz szó a Magyar Atlétikai Szövetség tisztújításáról és a csapatbajnokságról is.


×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018