INFORÁDIÓ
2021. április 10. szombat
Zsolt

Befutó


Az InfoRádió atlétikai magazinja. Futók, gyaloglók, ugrók és dobók - csúcsok és csúcsesemények - Budapesttől Tokióig.

A műsor szakmai partnere a Magyar Atlétikai Szövetség.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: kedden, 20.30-tól,


A Befutó magazin 2021. április 6-i adása

Januári műtétje ellenére nem adja fel tokiói reményeit a magyar válogatott egyik fiatal sztárja, a világbajnoki bronzérmes kalapácsvető Halász Bence, aki részletesen beszél adásunkban az operáció részletei mellett a ciprusi edzőtáborozásról is. Az olaszországi felkészülésről nyilatkozik Tóthné Stupián Anikó, több versenyző edzője, majd visszatekintünk a mezei futók országos bajnokságára Gyimes Zsolt szakági referens segítségével.

A Befutó magazin 2021. március 30-i adása

Az adásban a maratonfutó Erdélyi Zsófia beszél a mostani időszak kihívásairól is, majd interjú következik a vb-bronzérmes gátfutó Baji Balázzsal és a 60 méteres síkfutás idei országos bajnokával, Boros Bencével.

A Befutó magazin 2021. március 23-i adása

Adásunkban hosszabb interjút ad a többpróbázó Nemes Rita, majd nyilatkozik a gerelyhajító Szilágyi Réka és Rivasz-Tóth Norbert.

A Befutó magazin 2021. március 16-i adása

Az adásban a lengyelországi Eb-ről, a következő hónapok munkájáról és a tokiói olimpiáról két futó, Wagner-Gyürkés Viktória és Szögi István nyilatkozik, majd megszólal a téli dobó országos bajnokság két aranyérmes kalapácsvetője, Gyurátz Réka és Rába Dániel.

A Befutó magazin 2021. március 9-i adása

Adásunkban elsősorban a toruni fedettpályás Európa-bajnoksággal foglalkozunk: hosszabban értékeli az év eddigi legnagyobb sportági eseményét Gyulai Miklós, a magyar szövetség elnöke, majd interjú következik a bronzérmes ötpróbázó Krizsán Xéniával és a magasugró Jankovics Dániellel.

A Befutó magazin 2021. március 2-i adása

Az adásban a lengyelországi fedettpályás Európa-bajnokságot vezetjük fel Kámán Bálinttal, a magyar szövetség sportszakmai igazgatójával és két indulóval, Krizsán Xéniával és a világbajnoki bronzérmes Baji Balázzsal, majd számos részletet megtudhatnak a 2023-as budapesti vb-ről Deutsch Pétertől, az eseményt szervező cég vezetőjétől.


×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018