Knáb Erzsébet megválik igazgatósági tagságától az Audinál

Infostart
2021. február 5. 14:08
A jövőben az igazgatóság elnökének megbízottjaként a vállalat magyarországi és közép-kelet-európai régióban végzett tudományos, felsőoktatási és politikai kapcsolatainak továbbfejlesztése érdekében folytatja tevékenységét.

Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja 2021. május 31-i hatállyal saját kérésére megválik igazgatósági tagságától. A jövőben az igazgatóság elnökének megbízottjaként a vállalat magyarországi és közép-kelet-európai régióban végzett tudományos, felsőoktatási és politikai kapcsolatainak továbbfejlesztése érdekében folytatja tevékenységét. A stratégiai tanácsadói tevékenység közvetlenül az Audi Hungaria igazgatósága elnökéhez rendelt feladatkör.

A vállalat az új személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tag személyéről későbbiekben ad tájékoztatást.

Knáb Erzsébet nagymértékben meghatározta a vállalat elmúlt tíz évének üzleti tevékenységét, ebből nyolc évet igazgatósági tagként - közölte a vállalat.

Eddigi munkáját Sabine Maaßen, az AUDI AG személyügyért és szervezetért felelős igazgatótanácsi tagja és Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke is megköszönte.