Nyitókép: Pixabay.com

Azonnali átutalás már bankkártyáról bankkártyára is

Infostart
2020. december 1. 06:15
Húsz európai országban, köztük Magyarországon is valós időben küldhetünk pénzt bármely kártyáról vagy bankszámláról közvetlenül Mastercard bankkártyára vagy hitelkártyára.

A TransferGo-ügyfelek valós időben utalhatnak pénzt Mastercard kártyára a következő európai országokban: Ausztria, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Németország, Görögország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajna és az Egyesült Királyság. A fizetés történhet bármilyen kártyáról vagy bankszámláról közvetlenül a Mastercard kártyára az adott országban – írja a Portfolio.

A szolgáltatás egyszerűbbé teszi a mindennapi fizetéseket azáltal, hogy elhagyja az olyan adatok felkutatásának szükségességét, amelyeket nem mindig könnyű megtalálni – ilyen például az ügyfél nemzetközi bankszámlaszáma (IBAN). Alig két hónap alatt a TransferGo megduplázta a közvetlenül a címzett kártyájára küldött tranzakciók számát Ukrajnában és Oroszországban.