Nyitókép: Pixabay

A digitalizáció nyertesei osztják meg tudásukat

InfoRádió
2019. október 17. 12:20
Digitális sikertörténeteket mutatnak be csütörtök este, a Magyar Telekom MOST Fórum nevű rendezvény-sorozatának következő eseményén. A vállalat székházában megtartandó rendezvényre még lehet regisztrálni - hívta fel a figyelmet a Magyar Telekom PR vezetője.

A mostani rendezvény témája az üzleti sikersztorik a digitális térben. Arról lesz szó, hogy a digitalizáció hogyan jelent versenyelőnyt a kisebb és nagyobb vállalatoknak - ismertette Kutas István, a Magyar Telekom PR vezetője.

"Egyrészt startupok képviselői mondják el, hogy számukra mit jelent a digitalizáció, hogyan jelentett előnyt az indulásukkor, másrészt klasszikus KKV-k jönnek, akiknek teljesen átalakította az üzleti modelljét és nagy sikert hozott a digitalizáció. Például a Sárréti ChiliFarm tulajdonosa fog arról beszélni, hogy a családi vállalkozásuk hogyan lett siker a digitalizáció által" - sorolta Kutas István. Az eseményre regisztrálni a Magyar Telekom Facebook-oldalán lehet csütörtök délutánig.

A mostani rendezvény egy sorozatba illeszkedik, amelyben a digitalizáció hatását vizsgálva volt már szó az egészségügy forradalmasításáról, a munka világának átalakulásáról és a robotizációról, valamint a családmodell, a családi együttműködés pozitív változásairól.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Telekom MOST Fórum
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást