Új néven folytatja a Saxum

Infostart
2019. február 4. 12:15
A Saxum Corporate Finance Zrt. csatlakozott a Corporate Finance International (CFI) nemzetközi tanácsadói hálózatához.

A hazai tanácsadói piac elismert szereplője, a SaxumM Corporate Finance Zrt. február 1-jétől új néven: CFI Hungary Zrt.-ként folytatja tovább tevékenységét, a Corporate Finance International (CFI) nemzetközi tanácsadói hálózat tagjaként. A Corporate Finance InternationalGroupot 2006-ban alapította a csoport holland, német, svájci és amerikai tagtársasága, azzal a céllal, hogy egy együttműködési platformot építsenek Európa és Észak-Amerika határokon átnyúló M&A tranzakcióinak támogatására. Azóta a csoport folyamatosan növekszik, és most már 21 országban van jelen Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában.

„Kinőttük a hazai piacot, emiatt belekezdtünk egy regionális terjeszkedésbe. Ebben a folyamatban van nagy segítségünkre a CFI csoport nemzetközi hálózata, amely 21 országban van jelen több mint 200 tanácsadóval, és különösen nyugat-európai vonalon erős” – mondta Fekete Márk, a cég partnere.

„ A CFI csoport részéről a Saxum belépése egy nagy lökést adott a szervezetnek. Közös céljaink és ambícióink vannak, és meggyőződésünk, hogy együtt erősebbek vagyunk nemzetközi téren” – mondta Jean-Marc Teurquetil, a CFI csoport elnöke és a CFI France ügyvezető partnere.