eur:
392.86
usd:
368.16
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Érdeklődők a Magyar Telekom T-Pont üzletében, a budapesti Mammut bevásárlóközpontban.
Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Jól teljesít a Telekom

Nagyot nőttek a cég bevételei.

A várakozásokat meghaladó második negyedévi nyereségről számolt be a Magyar Telekom. A társaság nettó nyeresége 15,5 milliárd forint lett 2018 második negyedévében, több mint 42 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakáét.

A jelentés idézi Rékasi Tibor vezérigazgatót, aki elmondta, hogy a cég erős teljesítményt nyújtott valamennyi üzletágban. Magyarországon folytatódott a mobil adatforgalom és az okos eszközök iránti kereslet növekedése. Az előfizetéses ajánlataikkal nőtt a feltöltőkártyáról előfizetéses szolgáltatásokra való áttérés, ami támogatta a mobil adatbevételek növekedését, így

éves szinten 7 százalékkal nőtt az egy előfizetőre jutó árbevétel.

Rékasi Tibor hozzátette: a stratégiájukkal összhangban továbbra is nagysebességű internet-hálózatuk növelésére koncentráltak és jelentős előrelépést tettek 2018-ra kitűzött céljuk elérése felé, hogy további 300 ezer háztartást lássanak el nagysebességű internetkapcsolattal.

A Telekom részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek, a papír szerdai záró ára 416 forint volt. Az elmúlt egy évben a részvények legalacsonyabb ára 387 forint, a legmagasabb 488 forint volt.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×