eur:
394.06
usd:
365.66
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
A Déli pályaudvar épülete a főváros I. kerületében a Krisztina körút és az Alkotás utca találkozásánál. MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faluldi Imre

Mégis leáll a Déli pályaudvar Budapesten

A Déli pályaudvar helyett Kelenföldről indulnak és oda érkeznek a vonatok.

A Déli pályaudvaron kedden 16 órától újabb korlátozásokat vezettek be. A pályaudvaron, továbbá a Déli pályaudvar és Kelenföld között nem közlekedhetnek a vonatok. Valamennyi vonat Kelenföldről indul és oda érkezik - olvasható a MÁV közleményében.

Kedd délelőtt a pályaudvaron egy vezetéktartó oszlopot kidöntött egy motorvonat.

A pusztaszabolcsi, dunaújvárosi és a székesfehérvári elővárosi vonatok, továbbá a nagykanizsai, keszthelyi, tapolcai, zalaegerszegi és szombathelyi távolsági vonatok Kelenföldig közlekednek, és onnan is indulnak.

Az érintett dunántúli vonatok a helyreállításig a menetrendjüktől eltérően jelentős késésekkel közlekednek.

A vasúttársaság elnézést kér az utasoktól a kialakult helyzet miatt.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×