eur:
395.31
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Korai zárás Budapesten

Rövidített nyitvatartással várják az üzletek a vásárlókat.

Az év utolsó napján legkésőbb délután négy és hat óra között bezárnak az üzletek, és csak január 2-án nyitnak ki újra - hangzott el az M1 aktuális csatornán vasárnapi híradójában.

Az M1 tudósítója közölte: a szilveszteri slágertermékeket keresik a legtöbben, nagyon sok lencse fogy, de a vásárlók többségének az újév köszöntéséhez elengedhetetlen a virsli és a pezsgő is. Utóbbiból a kereskedők elmondása alapján egyre inkább a jobb minőségű, márkás hazai termékeket keresik a vásárlók.

Ugyancsak sokan vesznek alkoholmentes pezsgőt, mert szeretnének autóba ülni szilveszter éjszakáján - tette hozzá a tudósító.

A szilveszteri ünnepi kellékek közül a legnépszerűbbek az álarcok, a színes parókák, valamint a dudák, trombiták is - hangzott el a hírműsorban.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 17:01
×
×
×
×