eur:
394.91
usd:
365.98
bux:
65152.53
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Megvan, mikor jön az új szuper iPhone

Megvan, mikor jön az új szuper iPhone

Termékbemutatóra készül az Apple szeptember 12-én - tudta meg a Dow Jones. Minden bizonnyal ez lesz az az esemény, amikor bemutatja az új iPhone-t.

Rendszerint szeptemberben tartja az új iPhone bemutatóját az Apple, és ha igazak a hírek, akkor ez most sem lesz másképp - írja a Portfolio.

A Dow Jones értesülései szerint szeptember 12-én termékbemutatót tart az Apple. Az időzítés nem véletlen, hiszen a szezonálisan erős karácsonyi időszakot célozza meg évek óta a társaság.

A várakozások szerint ezúttal nem két, hanem három új telefont mutat be az Apple. Az egyik egy teljesen újradizájnolt készülék lesz, amit iPhone 8, iPhone Pro, iPhone Edition, illetve OLED iPhone nevekkel illettek a bennfentesek. De a tavalyi modellből, az iPhone 7-ből és az iPhone 7 Plusból is lesz egy frissített változat, amelyek valószínűleg a "szokásos" ráncfelvarrásokat kapják meg, egy kicsit jobb kamerával és egy kicsit erősebb teljesítménnyel.

Idén 10 éves az iPhone, így a közönség nagy újításokat vár az új iPhone 8-nál. Az eddig kiszivárgott információk alapján erre lehet számítani:

  • A Samsung Galaxy S8-hoz hasonlóan a kijelző minden eddiginél nagyobb lesz, ki lesz húzva az előlap széléig és csak minimális keretet kap. OLED-kijelzője lesz a telefonnak, ami elvileg kevesebb energiát használ. Az előlap széléig kihúzott kijelzőnek köszönhetően ugyanakkora készülékméret mellett nagyobb lehet a kijelző/telefon arány.
  • A minimális előlapi keret mellett nem lesz külön helye a Home-gombnak, ezért annak funkciói a kijelzőbe be lesznek építve.
  • Az iPhone 8 elülső kamerája 3D-szenzorokat kap. Arcfelismerésre lehet használni, ami helyettesítheti, vagy kiegészítheti az ujjlenyomat-olvasót. Az elülső kamera ráadásul kétlencsés lesz és szemben az iPhone 7 Plus kétlencsés kamerájával, nem horizontálisan, hanem vertikálisan lesz elhelyezve.
  • Az iPhone 8 a legújabb mobil operációs rendszert kapja majd, az iOS 11-et. Az irányítóközpont megújul és a Siri is "okosodik", valamint a kameraalkalmazás lehetővé teszi a kiterjesztett valóság használatát.
  • Vezeték nélküli töltőt is lehet majd hozzá venni.
  • Az iPhone 8 minden idők legdrágább iPhone-ja lehet, főleg a kijelző miatt. Voltak pletykák arról, hogy 1000 dollár, vagy még magasabb is lehet az iPhone 8 kezdőára. A korábbiakban az új telefon kezdőára 649 dollár volt, a nagyobb "Plus-készülékek" pedig 769 dollárról indultak.

Az Apple egyelőre nem erősítette meg a dátumot. Az okostelefonok mellett a hírek szerint egy új Apple Watch-ot és egy új Apple TV-t is bemutathat Tim Cook.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×