eur:
394.56
usd:
369.8
bux:
65127.71
2024. április 19. péntek Emma

Lefoglalás a Green Holidays ügyében

A cégbíróság elrendelte a július elején fizetésképtelenséget jelentett Green Holidays Kft. utazási iroda tagja (részvényese) vagyoni részesedésének lefoglalását, az erről szóló határozat a Cégközlönyben jelent meg.

A határozatot a NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága végrehajtási osztály hajtja végre, a végzés ellen nem lehet fellebbezni.

A Green Holidays Kft. július másodikán vasárnap kora este jelentett fizetésképtelenséget. A rendőrségen csalás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen nyomozás indult a Green Holidays csődje ügyében.

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) alelnöke, Molnár Judit korábban az InfoRádióban elmondta, hogy a Green Holidays utazásszervezési engedélyének megszerzése előtt egy utazásközvetítő cég az utazási csomag részeit jogellenesen, elemekre bontva értékesítette. Az utasok két különböző céggel szerződtek, ami alkalmas a fogyasztók megtévesztésére. Információik szerint számos szerződésben nem szerepelt a Green Holidays neve sem. Több utas csak a csőd után tudta meg, hogy kikhez került a pénze - erről egy károsult számolt be az InfoRádiónak.

A fővárosi kormányhivatal fogyasztóvédelmi hatósága vizsgálatot folytat az indulhatunk.hu oldalt üzemeltető SzállásOutlet Kft.-vel szemben, miután a MUISZ korábban bejelentést tett az oldal szolgáltatásainak értékesítésével kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×