eur:
394.44
usd:
365.25
bux:
65557.21
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Egészségközpontot vett Csányi Sándor

Megvásárolta a Budai Egészségközpontot Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

Egy, a Gazdasági Versenyhivatalhoz érkezett engedélykérelem nyomán írta meg az Index, hogy Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója július 10-én megvásárolta a Budai Egészségközpontot.

A portál emlékeztetett, hogy a társaság korábban Heim Péter, a Századvég alapítója és Varga Péter Pál kórházigazgató tulajdonában volt, aztán beszállt egy ismeretlen hátterű, Luxemburgban bejegyzett szereplő is, amit a londoni nagykövetté kinevezett Szalay-Bobrovniczky Kristófhoz kötött a sajtó.

Tavaly év végén viszont, a legutóbbi adásvétel előtt minden tulajdonhányad visszakerült Varga Péter Pálhoz, Csányi Sándor tőle vette át az üzletet.

A 2000-ben alapított Budai Egészségközpont jelenleg három budai rendelőt üzemeltet, kettőt a XII. és egyet a III. kerületben, honlapja szerint 150 szakorvossal, akik 45 szakterületen fogadják a betegeket.

2005-óta e cég üzemelteti az Országos Gerincgyógyászati Központot, egyik rendelőjét is a központ egyik szárnyában alakították ki.

A mások mellett privát járó- és fekvőbeteg-ellátást, illetve szűrő- és laboratóriumi vizsgálatokat nyújtó cég szolgáltatásait azonban nem csak magánszemélyek vehetik igénybe, – mint írják – jelenleg több mint 250 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatója a társaság.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×