Nem tudott elindulni Andy Vajna online kaszinója

InfoRádió
2017. április 4. 10:08
Az üzemeltető teszteli a valódi pénzes játékot, illetve a fizetési funkciókat, így még várni kell az első magyar online kaszinó, a Vegas.hu indulására - írj a Vg.hu.

A legutóbbi forgatókönyv szerint hétfőre ígérte az indulást a Vegas.hu, ezzel szemben

továbbra sem érhető el a játékosok számára az első magyar online kaszinó.

Pedig az Andy Vajna filmügyi kormánybiztos érdekeltségébe tartozó LVC Diamond Kft. már február elején megkapta a működéshez szükséges engedélyt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerencsejáték-felügyeleti főosztályától, de a jelek szerint az elmúlt két hónap nem volt elegendő a teszteléshez. Az oldal karbantartás alatt áll, a felhasználói élmény javítása érdekében fejlesztéseket végeznek.

Az LVC arról tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy törvényesen csak a NAV-engedély birtokában indulhatott el a 100 asztali és 71 mobilkörnyezetből elérhető játék valódi pénzes verziójának, illetve a fizetési szolgáltatásoknak a tesztje.

Online kaszinót csak az nyithat Magyarországon, aki hagyományos kaszinó működtetésére is rendelkezik hatósági engedéllyel. A törvény szerint 11 terem üzemelhetne hazánkban, az állam mégis csak kilencre kötött koncessziós szerződést, ebből ötre a Vajna érdekeltségébe tartozó céggel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!