eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Elektromos töltőállomás is lesz a MOL egyes benzinkútjain

Elektromos töltőállomás is lesz a MOL egyes benzinkútjain

Több tucatnyi benzinkutat szerelhet fel idén a MOL elektromos töltőállomásokkal, és jelentősen bővíti kiskereskedelmi szolgáltatásait is – nyilatkozta a társaság kiskereskedelmi vezetője az InfoRádiónak a megújult Szentendrei úti töltőállomás ünnepélyes átadóján. Orosz András szerint 2017-ben 10 milliárd forintot fordítanak a benzinkutak fejlesztésére.

„Az idei év egyik nagy feladata, hogy a korábbi Agip-kutak átalakuljanak, és új, modern töltőállomásokká váljanak.

Egyre több fog közülük megújulni, és a vásárlók egyre inkább azt fogják tapasztalni, hogy egységes, az egész országot lefedő hálózattal várjuk őket” - ígérte Orosz András.

Elektromos töltőállomás is lesz a MOL egyes benzinkútjain

Hangsúlyozta: a MOL decemberben meghirdetett egy 2030-ig tartó stratégiát, amiben kiemelt szerepet szán az úgynevezett fogyasztói szolgáltatásoknak, a kiskereskedelemnek.

A MOL kiskereskedelmi vezetője emlékeztetett rá, hogy csoportszinten több mint kétezer töltőállomásuk van, Magyarországon pedig közel 500.

„Ez az infrastruktúra biztosítja azoknak a beruházásoknak az alapját, amelyeket ezen a területen végzünk 2017-ben több mint 10 milliárd forint értékben” - folytatta Orosz András.

„Olyan szolgáltatási pontokat hozunk létre és olyan szolgáltatásokat tudunk bevezetni, amelyek egy

újfajta vásárlói élményt nyújthatnak”

- mondta a MOL kiskereskedelmi vezetője.

„Biztos vagyok abban, hogy az, ahogy ma az emberek egy benzinkútról gondolkodnak, az idén, jövőre, pár éven belül meg fog változni” - véli Orosz András.

A vezető úgy látja, hogy forradalmi változás következik be az üzemanyagokban.

„Naponta kapkodjuk a fejünket, hogy például

az elektromos töltésben milyen új és új innovációk jelennek meg.

Azt gondolom, hogy ebben a MOL-nak meghatározó, domináns szerepe lesz mind Magyarországon, mind a régióban” - emelte ki Orosz András.

„Első lépésként elektromos töltőket telepítünk, amire már most is van példa a MOL hálózatában, és a Szentendrei úti töltőállomásnál is elérhető lesz az elektromos töltő” - vázolta.

Hozzátette, hogy folyamatosan figyelik az elektromos autók piacát. Idén az elektromos töltőállomások piaca jelentősen növekedni fog.

„Nem túl merész jóslat a részünkről, ha azt mondjuk, hogy néhány tucat új elektromos állomás lesz”

- mondta a MOL kiskereskedelmi vezetője.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×