eur:
392.88
usd:
368.29
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Magyarország ma nagyon befürödhet

Több mint 30 magyar fürdő csatlakozott A víz világnapjához, vasárnap vagy március 22-én, szerdán az ország több pontján várják a fürdők rendezvényekkel, oktató- és szabadidős programokkal, gyógyvízkóstolással a vendégeket.

A Magyar Fürdőszövetség honlapja szerint sok fürdő kedvezményt is ad a belépőjegyek árából, a csatlakozott fürdők listája és a kedvezmények mértéke, időpontja a szövetség honlapján olvasható. Van ahol a kedvezmények mellett március 22-én meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. közölte: március 19-én, A víz világnapját megelőző vasárnap programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben. A látogatók különböző stílusú kulturális produkciókkal és sportprogramokkal találkozhatnak: koncertek, DJ, hastánc produkció, tradicionális cigány muzsika és úszóversenyek is várják a kikapcsolódni vágyókat.

A Csillaghegyi és Paskál fürdőkben úszóversenyen mérhetik össze erejüket a versenyző szellemű vendégek, utóbbi animációs programokkal, versenyekkel, nyereményekkel is várja az egész családot. A több mint 500 éves Rudas Gyógyfürdőben ezen a napon 20 százalék kedvezménnyel próbálható ki a 30 perces aroma relax masszázs, a Dandár fürdő vendégei pedig napi belépőjüket 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg.

A víz világnapjának megünneplését az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményeztek. Az ENSZ március 22-ét választotta A víz világnapjává, felhívta a kormányok, szervezetek, magánszemélyek figyelmét arra, hogy a víznek milyen fontos szerepe is van az életünkben.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×