eur:
394.62
usd:
371.74
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Egymillió autóban rossz a biztonsági öv

A dél-koreai autógyártó Hyundai Motor Co csaknem 1 millió Sonata gépkocsit hív vissza a biztonsági öv hibája miatt az Egyesült Államokban.

A Hyundai Sonata biztonsági öve néhány esetben sérülést okozott, emiatt 978 ezer autót hívnak vissza áprilistól az Egyesült Államokban.

A visszahívás a 2011 és 2015 között gyártott Sonata modelleket és a 2011 és 2015 közötti Sonata hibrideket érinti.

A Hyundai Motor Group januárban kilátásba helyezte, hogy megduplázza az Egyesült Államokban tervezett beruházásainak az értékét. A cég öt év alatt 3,1 milliárd dollár befektetést hajtana végre gyárainak korszerűsítésére, az önvezető gépkocsik kutatására és egy új gyár létesítésére.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×