eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Új lakást keres? Mutatjuk, melyik kerületeket figyelje

Az elmúlt hónapokban tapasztalható ingatlanpiaci fellendülés várhatóan idén is folytatódik, s különlegesen magas emelkedés figyelhető meg az új építésű lakásoknál.

A kormány által bejelentett intézkedések, a Családok Otthonteremtés Kedvezményének kibővítése és a lakáspiaci tranzakciókhoz kötődő áfa csökkentés együttesen hatnak és eredményezik a lakáspiac élénkülését - áll a GDN Ingatlanhálózat előrejelzésében.

Piackutatások szerint a legtöbb lakás (600 db) a XI. kerületben épülhet meg az idén, de több mint 400 lakást adnak majd át a XIII., XIV. és IX. kerületben. A megépülő új projektek számát tekintve is messze Újbuda vezet. A dobogó második helyen, 19 beruházással a III. kerület áll, de több mint tíz projekt valósul meg a XIII., XIV. és XVI. kerületben.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×