eur:
394.35
usd:
371.39
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Megérkezik a száz magyar busz a Volánokhoz

Február végéig kiszállítja a Kravtex a járműveket négy közlekedési központba a Magyar Idők értesülése szerint.

Folyamatosan szállítja a győri Kravtex Kereskedelmi Kft. a Volán Buszpark (a Volán-társaságok közös beszerzőcége) által megrendelt új autóbuszokat – írta a Magyar Idők iparági forrásokra hivatkozva. A 60 új, normál padlómagasságú, szóló, valamint 40 új alacsony belépésű, szóló autóbusz szállítására vonatkozó közbeszerzés értéke több mint hétmilliárd forint.

Az Inovell regionális, városközi közlekedésre fejlesztett autóbusz, normál magasságú padlója alatt akár 4,5 köbméter poggyász fér el. Az Econell modellt elővárosi használatra szánják, két ajtajánál alacsony belépésű a padlószint, az utastérben vannak magasabban elhelyezkedő ülések, ahová lépcső vezet. A korlátozottan mozgó utasok számára rámpát alakítottak ki a második ajtónál.

A buszokból a lap szerint jut a Dunántúlra, az Alföldre és Kelet-Magyarországra is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×