eur:
393.83
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Új elnök és vezérigazgató az FHB élén

Elnököt és vezérigazgatót választott az FHB Jelzálogbank Nyrt. új igazgatósága mai ülésén. A személyi változások szervesen illeszkednek abba a folyamatba, amelynek célja az FHB versenyképességének fokozása és tevékenységének összehangolása a Takarék Csoport működésével -

Az FHB Jelzálogbank Nyrt. igazgatóságának 2016. december 5-én tartott ülésén az igazgatóság megválasztotta Vida Józsefet a testület elnökévé és Oláh Mártont nevezte ki a Társaság új vezérigazgatójának.

Az FHB Nyrt. új vezérigazgatója kinevezésekor elmondta: "Óriási megtiszteltetés, hogy az igazgatóság felkért az FHB Jelzálogbank Nyrt. vezetésére. Sikeres működésünk kulcsa, legfontosabb eleme ügyfeleink korszerű, gyors, XXI. századi banki kiszolgálása. Célunk, hogy az FHB-ban hosszú évek alatt felhalmozott kereskedelmi- és jelzálogbanki tudás minden olyan részét hasznosítsuk a Takarék Csoportban, amellyel az ügyfelek számára korszerűbb, egyszerűbb és színesebb banki kiszolgálást nyújthatunk- fogalmazott Oláh Márton.

Az FHB a Takarék Csoport tagjaként tudja a legjobb választ adni a bankpiaci konszolidációs folyamatra és a piaci versenyremondta Vida József, az igazgatóság új elnöke. „A Takarék Csoporthoz való csatlakozás rendkívüli előnyöket és számos üzleti lehetőséget hordozmagában az FHB számára. A szövetkezeti hitelintézeti integráció megújítása olyan történelmi esélyt jelent a Takarék Csoport - és ezen belül FHB számára is -, amellyel élnünk kell, és amellyel élni is fogunk” – fejtette ki Vida József.

Az FHB Nyrt. vezérigazgatóját, Köbli Gyulát a Társaság Igazgatósága 2016. december 5. napjával visszahívta tisztségéből.

Az FHB Nyrt. a szövetkezeti hitelintézeti integráció tagja.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×