eur:
393.85
usd:
365.09
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Galaxy Note7 tulajdonosok, figyelem!

A Samsung Electronics Europe bejelentette, hogy Európa-szerte új szoftverfrissítést küld ki a Galaxy Note7 készülékekre, amely 60 százalékban maximalizálja az okostelefonok akkumulátorának feltölthetőségét - tudatta a dél-koreai cég.

A szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden Európában működő készülék megkapja. A frissítést azért küldik, hogy csökkentse a felhasználókat fenyegető kockázatot, és ezzel egy időben arra ösztönözze az európai Galaxy Note7 tulajdonosokat, hogy sürgősen cseréljék le készüléküket.

Az új szoftverfrissítés hasonló ahhoz, amit szeptemberben már kiadtak Európában az eredeti Galaxy Note7 készülékekre. A szoftverfrissítés hatékonynak bizonyult, hiszen azokkal a készülékekkel kapcsolatban, amelyek megkapták a frissítést semmilyen incidensről nem érkezett hír - tudatta a telefongyártó.

A töltés közben kigyulladó vagy felrobbanó akkumulátorok miatt szeptember elején jelentette be a Samsung, hogy leállítja a Galaxy Note 7 típusú okostelefonok eladását és kicseréli a már értékesített telefonokat.

A múlt hónap végéig Európában már a túlhevülésre hajlamos Galaxy Note7 okostelefonok 57 százalékát kicserélték a vásárlók.

Október elején az okostelefonok világpiacát vetélytársai előtt magasan vezető Samsung kénytelen volt felfüggeszteni az augusztus óta forgalmazott csúcskategóriás típus gyártását, miután a töltéskor túlhevülésre hajlamos első széria visszahívása után cserekészülékeknél is hasonló jelenséget észleltek.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×