Ezt ajánlja a Samsung a Galaxy Note7 okostelefonok tulajdonosainak

InfoRádió
2016. október 14. 21:10
A Galaxy Note7 készülékváltási program elkezdődött - közli honlapján a Samsung.

A Galaxy Note7 készülékkel rendelkező ügyfeleknek lehetőségük van készüléküket Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltani az árkülönbözet visszatérítésével. Másik lehetőségként a Galaxy Note7 tulajdonosok igényelhetik a teljes vételár visszatérítését- olvasható a honlapon.

Amennyiben valaki a Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, a készülékcsere során felmerülő árkülönbözet visszatérítésén túl az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként extra kedvezményekben részesítik.

A cég október 10-én úgy döntött, hogy a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét, illetve értékesítését a tapasztalt problémák miatt felfüggesztik, és a készülékek gyártását leállítják.

Minden Galaxy Note7 tulajdonost arra kérnek, hogy készülékükét ne használja tovább, mentse adatait, kapcsolja ki a telefont.

Mint írják: őszintén sajnáljuk, hogy ez alkalommal ügyfeleinknek nem tudtuk azt a megszokott magas minőséget biztosítani, melyet a Samsungtól elvárnak.