eur:
395.33
usd:
366.33
bux:
65412.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tőzsdére menne a Waberer's

A Waberer's International Nyrt. már tőzsdeképes, a bevezetés elhalasztásának oka egyebek mellett a Brexit és a menekültválság volt, de várhatóan jövőre megvalósul - mondta Wáberer György, a közúti fuvarozó vállalat alapítója, korábbi vezetője, aki stratégiai tanácsadóként segíti a társaság részvényeinek versenyhatósági jóváhagyás után 97,1 százalékát tulajdonló Mid Europa Partners magántőke-befektetési alapot.

Wáberer György szerdán Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: már nemcsak saját vállalkozása, hanem a közúti árufuvarozási, személyszállítási és logisztikai szakma számára is szeretné hasznosítani tapasztalatait mint miniszterelnöki megbízott és mint a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke.

A társaság új vezérigazgatója Lajkó Ferenc, aki 15 éve dolgozik a Waberer's-nél. Elmondta, továbbra is magyarországi központú cég szeretnének maradni, ugyanakkor erősen gondolkodnak nemzetközi akvizíciókban, értékesítési irodákat már nyitottak Európa-szerte, de fizikai telephelyeket is szeretnének külföldön létrehozni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×