eur:
394.67
usd:
370.75
bux:
65427.32
2024. április 19. péntek Emma

Egymillió forint fizetést kap a balatoni tudósító

Több mint hatszáz jelentkező közül kiválasztották azt a 24 éves egyetemista lányt, aki havi egymillió forint fizetést kap azért, hogy tudósítson a Balaton történéseiről.

A turisztikai álomállást azért hirdették meg, hogy a fiatalabbak körében is rávilágítsanak arra, milyen sokszínű a Balaton, ahová a nyáron feltétlenül érdemes elutazni - közölte vasárnap az MTI-vel a téma kommunikációjával megbízott ügynökség.

Az álomállást a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezetője, Guller Zoltán hirdette meg a Nagyon Balaton elnevezésű eseménysorozat májusi sajtótájékoztatóján "írói vénával és fotós készséggel rendelkezők" számára.

A győztesnek végig tudósítania kell a Nagyon Balaton eseményeiről és más rendezvényekről, ehhez szállást, étkezést és belépőket kap a fesztiválokra, sőt egy autót sofőrrel és egy hajót kapitánnyal.

Dani Barbara, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség regionális irodájának vezetője elmondta: a Balaton "száguldó riportere" hétfőtől, két héten át ismerkedik a Turisztikai Ügynökséggel, külön képzést is kap Budapesten. Bemutatkozik több újság és televízió szerkesztőségében is, mielőtt megkezdi majd a munkát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×