eur:
394.28
usd:
371.27
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

A NATO-auditot is megvédték a takarítók

Idén is megújítja minőségbiztosítási rendszerét az integrált irányítási rendszerrel rendelkező magyar cég, a Jánosik és Társai Kft.

A több lábon álló, a takarítási szolgáltatásokban piacvezető cég az önállóan korábban megszerzett tanúsítványokat egy rendszerbe integrálta, s az idén is ezek szerint történtek a tanúsítások. A teljes körű belső átvilágítást követően, az erre szakosodott külső cégek auditorai május második felében végeztek az auditálásokkal - mondta el Jánosik Lajos, a vállalkozás tulajdonosa.

 Megújították az ISO 50001 szabvány szerinti energiairányítási rendszerüket, valamint az ISO 27001-es információ biztonsági rendszerük felügyeleti auditja is megtörtént.

A napokban fejeződött be a ISO 9001-es minőségirányítási, az ISO 14001 környezetirányítási, az MSZ 28001 (OHSAS 18001) munkabiztonság-irányítási és a AQAP 2120 katonai normatíva szerinti, katonai minőségirányítási rendszer auditja. Ez utóbbi az egyik legszigorúbb tanúsítvány, s nélkülözhetetlen a NATO beszállítói minősítéshez, a katonai pályázatokon való részvételhez.

A társaság tavalyi árbevétele elérte a 10 milliárd forintot. Az idén is több mint 10 milliárdnyi bevételt terveztek. 

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×