eur:
394.28
usd:
365.03
bux:
65607.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A MOL nyerte az állami üzemanyagtendert

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság - mint a központosított közbeszerzés során ajánlatkérésre feljogosított szervezet - nyílt, 80 milliárd forintos üzemanyagtenderét a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. nyerte - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A felhívásban a szolgáltatás meghatározása így szólt: keretmegállapodás gépjármű-üzemanyag üzemanyagkártyával történő beszerzésére. A keret nettó 50 milliárd forint.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lett volna a nyertes, de a felhívásra csak a MOL adott ajánlatot. Az eljárást lezáró döntést az ajánlatkérő január 7-én hozta meg. A felek a szerződést február 4-én meg is kötötték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×