eur:
392.8
usd:
367.86
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Quaestor - A felszámoló megkezdte a pénzeszközök kiadását

A Quaestor Értékpapír Zrt. felszámolója megkezdte az ügyfélpénzek kiadását - közölte a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (PSFN) csütörtökön a honlapján.

A tájékoztatás szerint a felszámolás alatt álló brókercégnél befejeződött a ügyfelek pénzeszközeire vonatkozó vizsgálat, amely megállapította, hogy az ügyfelek számláin a felszámolás kezdő napját megelőzően nyilvántartott pénzeszközök maradéktalanul rendelkezésre állnak, a Saxo Bankhoz kihelyezett állomány kivételével. Az utóbbira vonatkozó vizsgálat várhatóan január végén fejeződik be.

Azon ügyfelek, akik még nem rendelkeztek a pénzeszközeik utalásáról, a felszámoló honlapjáról letölthető, közjegyző által hitelesített transzferálási és átutalási megbízás megküldésével, vagy a kiadási irodán kitölthető formanyomtatvánnyal teljesíthetik azt. Akik már már korábban eljuttatták a felszámolóhoz a transzferálási és átutalási megbízást, azok részére a felszámoló megkezdi a kiadást.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×