eur:
393.98
usd:
364.69
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Keddtől a tőzsdén a Waberer részvényei

Október 6-án bevezetik a Waberer's International Zrt. törzsrészvényeit a Budapesti Értéktőzsdére (BÉT) - derül ki a BÉT vezérigazgatójának a tőzsde honlapján hétfőn közzétett határozatából.

A határozat ismerteti: a BÉT a társaság 14 654 028 darab, egyenként 0,35 euró névértékű, 5 128 910 euró össznévértékű, dematerializált, névre szóló törzsrészvényét 2015. október 6-val felveszi a terméklistára.

A tőzsde vezérigazgatója egyúttal felhívja a befektetők és a piaci szereplők figyelmét arra, bár a kibocsátó törzsrészvényeit a terméklistára történő felvétellel bevezetik a tőzsdére, mivel a kibocsátó a bevezetési kérelem benyújtásakor zártkörűen működő részvénytársaság, az első kereskedési napot még nem határozták meg, a részvényekkel történő kereskedésre még nincs lehetőség.

A részvények tőzsdei kereskedésének megkezdését a kibocsátó a szabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén, a bevezetési naptól számított 90 napos határidőn belül külön eljárásban kérelmezheti - tartalmazza a határozat.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×